Gratis verzending vanaf 25 euro.

Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis.

Retouren

Zo retourneer je een product

Voor alle producten geldt een bedenktijd van 14 dagen, die in gaat op de dag dat je het laatste product van je bestelling ontvangt. Binnen deze periode moet het proces van retourneren in gang gezet worden.
Wij vragen je om de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1

Vul het retourformulier in. Download hier het online retourformulier. Je kan het retouradres dan zelf op het pakket vermelden.

Stap 2

Gebruik een stevige verpakking om het product in te pakken en zorg ervoor dat het product goed beschermd is ingepakt en niet vrij kan bewegen om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Stap 3

Geef je pakket af bij een PostNL loket of één van onze fysieke winkels. Wanneer je je retourzending afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed.

Binnen 7 werkdagen na ontvangst, ontvang je per e-mail een bevestiging van ontvangst van je retourpakket. Het volledige aankoopbedrag, wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, overgemaakt naar jouw rekening! Wij mogen wel wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden.

Loading...