Yo Design Collectie winter 2017 - Bijoutheek

Yo Design Collectie winter 2017

Erez Tzaraf

De sieradencollectie van Yo Design bestaat uit sets van oorbellen, kettingen, ringen en armbanden. Iedere set heeft een eigen look met bijzondere details. De collectie is zeer uiteenlopend. Zo vindt u minimalistische sieraden in deze collectie, maar er zijn ook sets met kettingen die groter en fantasierijker zijn. Lees snel verder voor alle details!

Moderne Yo Design sieraden

De fraaie sieraden zijn vooral populair bij vrouwen die op zoek zijn naar een modern sieraad met strakke lijnen en een verfrissende uitstraling. De collectie ‘snowing’ is bijvoorbeeld geïnspireerd op sneeuw. De sieraden hebben strakke lijnen en ronde vormen in een ijsachtige zilveren tint. Ook hebben de sieraden een uitstekende kwaliteit dankzij de goede materialen die gebruikt worden. Denk hierbij aan 925 gerhodineerd zilver en edelstaal.

Yo Design sinds 2000

Het sieradenmerk Yo Design bestaat pas sinds het jaar 2000. Yo Design heeft een geheel nieuw concept op de markt gebracht en is oprecht uniek te noemen. Inmiddels heeft Yo Design tientallen verkooppunten in Nederland en in Duitsland. Wat vindt u van dit bijzondere merk?